Priser

Alla priser i nätbutiken är angivna exkl. moms 25%.
SH Sport & Fitness förbehåller sig rätten till prisjusteringar p.g.a omständigheter vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller på inköpspriserna.
Begär offert vid större inköp.

 

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar från det att din beställning kommit oss tillhanda. Skulle någon produkt tillfälligt vara slut i lager kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta. Vissa produkter är beställningsvaror som tillverkas efter beställning och leveranstiden är då längre. Vi meddelar dig då beräknat leveransdatum.
Leverans sker till angiven leveransadress som brev, paket eller som pallgods.

 

Leveranssätt

Vi skickar oftast godssändningar med Schenker, DHL, TNT eller Posten. Leveranser av träningsutrustning som är tyngre och mer skrymmande såsom löpband, crosstrainers, cyklar, gymmaskiner etc. sker dagtid fram till angiven leveransadress. Tänk på att transportbolaget INTE bär in eller bär upp sändningen till din bostad.
Vid godssändningar till privatpersoners hemadress skickas en avisering via brev eller sms om att leveransen finns på närmaste utlämninsställe. Vid större och tyngre leveranser kontaktas kunden av transportören via telefon, brev eller sms och kommer därefter överrens om tid för utkörning av leveransen (under dagtid).

 

Leveransområde

Vi levererar inom hela Sverige.
Övriga Norden gäller minsta ordervärde 5 000:-. Frakt tillkommer.

 

Betalningsmetoder

I kassan väljer du vilket betalningsalternativ du föredrar.
För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera order från personer som uppgett felaktiga personuppgifter.

Vi erbjuder följande betalningsalternativ.
Betalningsmetoder
Klarna Checkout: Faktura
Klarna Checkout: Dela upp betalningen 6-24 månader
Klarna Checkout: Internetbank
Klarna Checkout: Kortbetalning med Visa, Mastercard, American Express
Faktura företag. En fakturaavgift på 39:- tillkommer.
Förskottsfaktura (Bankgiro: 5958-8475)
Leasing eller hyra via IKANO Banken 12-72 månader.

 

Ägandesrättförbehåll

Alla varor förblir SH Sport & Fitness AB egendom tills dess full betalning erlagts.

 

Ångerrätt

Kunden har i enlighet med distansavtalslagen, rätt att returnera beställda varor senast 14 dagar efter att du har mottagit dessa. Du måste dock ALLTID kontakta kundtjänst innan varorna skickas tillbaka.
Vid retur måste varorna vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan. Du får själv stå för returfrakten. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav.
Kund som returnerar order som nått fraktfritt gränsen, faktureras för den fraktkostnad vi haft i samband med leveransen av den aktuella varan.
Kund som avbokar beställning som redan skickats från oss faktureras för våra uppkomna kostnader för frakt och returfrakt.

 

Reklamationer

Synliga transportskador ska anmälas direkt till chauffören för transportbolaget vid leverans. Eventuella dolda fel måste anmälas till oss inom 3 arbetsdagar efter leverans. Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 8 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad returetikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak.
Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

 

Garantier

Alla nya varor har 12 månaders garanti enligt konsumentköplagen. Vid köp av begagnade produkter lämnar vi alltid 6 månaders garanti. Faktura eller kvitto måste alltid uppvisas för att garantin skall gälla. Kontakta SH Sport & Fitness före eventuell garantireparation. Vi ersätter inte kostnader för reparation vid annan verkstad, servicefirma eller resekostnader om vi inte skriftligen i förväg kommit överens om detta.

 

Montering

De flesta gym-och konditionsmaskiner, bänkar, ställningar, förvaringsställ etc. levereras omonterade i kartong och kräver enklare montering. Instruktioner och manualer medföljer. Vill du ha produkten monterad vid leverans eller på plats? Kontakta oss för prisinformation. Begagnade produkter är oftast färdigmonterade och levereras som pallgods.

 

Personuppgiftlagen (PUL)

SH Sport & Fitness är ansvarig för de personuppgifter som Du lämnat till oss. Vi behandlar självklart dina uppgifter som personhandlingar med särskild hänsyn och delar inte ut dem till någon annan.

 

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.